north

ELITE COACHING

Përkushtuar
drejt Rritjes

LËVIZNI POSHTË

Përse Coaching?

Rritni Biznesin Tuaj me Ekspertë

Coaching është një ndërhyrje e domosdoshme dhe e shëndetshme në rrugëtimin profesional. Në këto vite të përvojës sonë, ne kemi mësuar shumë rreth mënyrës se si të ofrojmë me besueshmëri rezultate pozitive, për të gjithë. Nëpërmjet drejtimeve dhe trajnimeve tona, rritja është gjithnjë fakt.

Elite Coaching është e vendosur që gjithmonë të krijojë një mjedis, konceptual dhe praktik, brenda së cilit të gjithë mund të mësojnë dhe të zhvillojnë aftësitë profesionale bashkë me ato risi-kërkuese.

Rreth Nesh

E kemi nisur rrugën tonë në vitin 2000, në një vend ku infrastruktura e turizmit ishte goxha e vjetër. Që nga ky çast, industria botërore e turizmit ka pësuar ndryshime të skajshme gjithandej.

Edhe pse vendi shtëpi për biznesin tonë, Shqipëria, nuk ka ecur me të njëjtat ritme si vendet fqinjë, ne kemi qenë gjthnjë kuriozë dhe në linjë me këto ndryshime. Gjithësesi, Shqipëria është ende në zhvillim për sa i përket vendndodhjes së saj në destinacionet turistike me një plan të pa qartë dhe për të cilin ne synojmë të kontribuojmë vazhdimisht.

Përgjegjësia Sociale e Korporatës (PSK)

Elite Academy është marka jonë PSK. Duke qenë se jemi anëtarë të Travelife, ne po mbështesim iniciativa që lidhen me ndikimet socio-ekonomike si p.sh. arsimi dhe trajnimi.

Elite Academy është e hapur në filozofi, e përshtatshme për këdo dhe organizatë jo-fitimprurëse. Financohet drejtpërdrejtë nga Elite Travel Group. Ndërsa dhurime nga jashtë nuk pranohen në formën e fondeve por vetëm si kontribut dituror dhe përvojë, trajnime, programe bursash, seminare praktike, kurrikula inovative për TIT (Trajner I Trajnerëve) dhe studentët.

Ekspertiza Jonë

Zgjidhje Inovative të Përshtatura
për BIZNESIN TUAJ

Konsultohuni me ekspertët tanë dhe hartoni një plan strategjik për të ardhmen e biznesit tuaj. Merrni ndihmë për financimet dhe investimet tuaja, gjeni strategjitë e duhura për planin tuaj të rritjes dhe shikoni zgjerimin e biznesit tuaj.

eSalesmob

Shitje & e-Shitje

Zgjidhjet inteligjente të Elite Coaching bashkojnë teknologjinë e përparuar të tregtisë elektronike me njohuri dhe përvojë të thellë të tregut. Si rezultat, klientët tanë të paktë në numër, gëzojnë një ngritje të menjëhershme dhe të pashembullt në të ardhura dhe rritje të kënaqësisë së klientit.

Burimet Njerëzore & Talentet

Trajnimi është një proces që mundëson përmirësimin e performancës nëpërmjet të nxënit dhe të zhvilluarit. Për të qenë i suksesshëm një trajner duhet të mbledh njohuri dhe të kuptojë procesin e trajnimit, shumëllojshmërinë e stileve trajnuese, njohuri mbi aftësitë dhe teknikat që janë të përshtatshme për kontekstin në të cilin zhvillohet trajnimi.

Marketing

Marketing &
Marrëdhënie me Publikun

Ndërkohë që marketingu dhe marrëdhëniet me publikun kanë zgjeruar sferën e tyre ndërvepruese duke përcjellë edhe njëfarë agresiviteti në komunikim me publikun, ato shpesh përfundojnë duke përqasur të njejtët njerëz.

Përqendrimi Ynë
Parësor

Zbulo më shumë

OJF

Ndihma është një përvojë njerëzore, një kontrast i tillë me jetën e përditshme, sa që largimet dhe kthimet në mision mund të jenë momente të vështira për t'u menaxhuar.

Edukim

Nxënësit ndihen më rehat duke bashkëvepruar me një trajner, i cili nuk është as psikolog, mësues dhe as familja e tij, duke qëndruar në lidhje me vizionin e studentit.

Trajnim për jetën

Bën të mundur gjetjen e ekuilibrit mes asaj që jemi dhe asaj që duam të jemi, por mbi të gjitha të kemi mjetet për të arritur atë që duam.

Trajnimet Profesionale

Për të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë ndryshime në jetën e tyre profesionale dhe të harmonizojnë jetën e tyre të punës me vlerat e tyre njerëzore…

Elite Coaching ofron një larmi të gjerë shërbimesh ndërmjetësimi dhe trajnimi

Ne nuk besojmë në kompromis!


Ne jemi një ekip pasionant që është i specializuar në krijimin e produkteve dhe shërbimeve premium me cilësi, performancë dhe fleksibilitet.

Focus
quality-management
human-resources
finanical-advisor

Përfitimet nga Coaching

Zbuloni Përfitimet afatgjata që merrni nga Coaching!

Përparim në Biznes
• Inovacion në Marketing
• Zhvillim Biznesi
• Analiza të Klientëve
MË SHUMË
Garantim ROI
• Arritjet e Qëllimit
• Analizë Krahasuese
• Performanca ROI
MË SHUMË
Vizioni i Burimeve Njerëzore
• Improvizim i Reputacionit të Punonjësit
• Pakësimi i Ankesave
• Kursim në Kohë, Energji dhe Para
MË SHUMË
Vendimmarrje
• Të ardhurat dhe Kostot
• Stimuj Financiar
• Detajim i Projekteve
MË SHUMË
Analiza e Konkurrencës
• Vlerësoni Produktet dhe/ose Shërbimet
• Efektiviteti i Strategjisë së Marketingut
• Analiza e Konkurrentëve
MË SHUMË
Punësim i Përshtatshëm
• Përfitimet Ekonomike
• Përfitimet Kohore
• Përfitime të Qëndrueshme
MË SHUMË

Portfoli i punëve
& Partnerët tanë

Mësoni për markat që kemi ndihmuar deri më tani