north

ELITE COACHING

Përkushtuar
drejt Rritjes

Rritni BIznesin Tuaj me Ekspertë

Ofrojmë mundësi të larmishme për rritjen e biznesit!

Dizajn Grafik
& Branding

Merrni njohuri të avancuara për sjelljen e konsumatorit, perceptimin e markës dhe mundësitë e inovacionit...

Më Shumë
Multimedia

Dallimi i biznesit tuaj nga konkurrentët dhe qëndrueshmëria përmes komunikimeve janë faktorë të rëndësishëm në krijimin e suksesshëm të...

Më Shumë
Blog
Artikuj

Shitjet dhe marketingu online janë përdorimi i internetit dhe mediave të tjera elektronike për të shitur dhe promovuar produkte dhe shërbime...

Më Shumë
Dizajn UI/UX
& Prototip-et

Dizajni dhe fytyra e faqes ueb janë rrugët më të shkurtra për të njohur markën, praduktin dhe biznesin në tërësi ...

Më Shumë
Zhvillim
Back-End

Ne ofrojmë një kombinimin e teknologjisë, dizajnit, përdorshmërisë dhe kreativitetit për të ngritur reale gjithçka ...

Më Shumë
Zhvillim
Front-End

Zhvillimi i faqes së përparme të uebit është praktika e prodhimit të HTML, CSS dhe JavaScript për një faqe interneti ose aplikacion në ueb

Më Shumë

Qëndro në Lidhje

Ne na pëlqen të krijojmë miqësi të reja!