north

ZGJIDHJE PËR BIZNESIN/

Shitje
e-Shitje

Përse?

Sepse vizitorët kthehen në klientë!

Filloni të rrisni konvertimin dhe përfitimin nëpërmjet shitje & e-shitje dhe rritjes së niveleve të njohurive të të dhënave.  Nga analiza demografike tek zbulimi pse grupe specifike klientësh nuk konvertohen. Do të habiteni nga ajo që mësoni për klientët tuaj.

Zgjidhjet inteligjente të Elite Coaching bashkojnë teknologjinë e përparuar të tregtisë elektronike me njohuri dhe përvojë të thellë të tregut. Si rezultat, klientët tanë me pakicë gëzojnë një ngritje të menjëhershme dhe të pashembullt në të ardhura dhe rritjen e kënaqësisë së klientit.

Shitjet në internet

Shitjet dhe marketingu online janë përdorimi i internetit dhe mediave të tjera elektronike për të shitur dhe promovuar produkte dhe shërbime. Këta tregtarë përdorin një sërë faqesh interneti, motorë kërkimi, media sociale dhe email për të ofruar informacion për blerësit e mundshëm. Shitjet në internet konsiderohen aq të lira dhe të suksesshme sa që po përdoren si dhe një format për të kontaktuar blerësit.

Si funksionon?

Thjeshtësi & Zgjuarsi!

Pjesa më e mirë e të qënurit i zgjuar është të jesh në gjendje t’a mbash të thjeshtë punën tënde. Elite Coaching eliminon komplikimet e përfshira në shitje & e-shitje ndërkufitare. Zgjidhja jonë mbulon gjithçka që ju nevojitet për një zgjerim ndërkombëtar më të efektshëm, duke i bërë shitjet ndërkufitare po aq të thjeshta sa ato vendase.

Ekspertiza Jonë

Gjithçka që ju nevojitet
për Zgjerimin Inteligjent Ndërkombëtar

Konsultohuni me ekspertët tanë dhe hartoni një plan strategjik për të ardhmen e biznesit tuaj. Merrni ndihmë me financimin dhe investimet tuaja, gjeni strategjitë e duhura për planin tuaj të rritjes dhe shikoni zgjerimin e biznesit tuaj.

01
Shitje Online
Shitjet dhe marketingu online janë përdorimi i internetit dhe mediave të tjera elektronike për të shitur dhe promovuar produkte dhe shërbime. Kostot dhe veprimtaritë në kohë ju japin mundësinë që të përfitoni më shumë sesa të shpenzoni.
02
Media Sociale
Ne gjejmë zgjidhje inovative të përshtatura për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj dhe ju ndihmojnë të konkurroni në planin afatgjatë. Potenciali i biznesit të rrjeteve sociale është i jashtëzakonshëm. Ndërtoni një proces efikas të menaxhimit të mediave sociale.
03
Call Center
Në thelb, qendrat e thirrjeve janë të vlefshme për kompanitë sepse ato ofrojnë një platformë për klientët ku kompania ka mundësinë të përmirësojë imazhin e saj, të zgjidhë problemet dhe të krijojë një bazë më të fortë klientësh. Përveç kësaj, të dhënat që ruajnë qendrat e thirrjeve po bëhen gjithnjë e më të vlefshme.
04
WhatsApp
Në të kaluarën, kanalet më të përdorura të komunikimit kanë qenë E-mail dhe SMS. WhatsApp ju jep mundësinë për të qëndruar konkurrues duke zgjeruar shtrirjen tuaj, duke përmirësuar kënaqësinë e klientit, duke rritur konvertimin dhe duke menaxhuar kostot.


05
Skype
Ky udhëzues është për njerëzit që janë të rinj në Skype Biznes dhe ofron informacion se si të filloni ta përdorni atë për të komunikuar me kolegët. Është një platformë komunikimi që ju lejon të ndërveproni me kontaktet tuaja duke përdorur mesazhe të çastit (IM), biseda audio dhe video dhe Skype për Takimet e Biznesit.

Qëndro në Lidhje

Na pëlqen të bëjmë miq të rinj!