north

RRETH NESH/

Vlerat Tona

Our Values

Elite Coaching – Vlerat

Vlerat tona. Çdo burim njerëzor dhe çdo individ në kompaninë tonë ka vlera të veçanta. Secili dhe gjithkush ka një zë, mendje të lirë dhe gjithnjë motivohet nga drejtuesit e kompanisë të jetë krijues, risisjellës dhe të kultivojë imagjinatën në mënyrë që të transformojmë çdo ditë pune në passion.

 

Brenda kësaj bote dixhitalizimi dhe transformimi të vazhdueshëm, ne mundohemi të sigurojmë kë do që koha për të ekploruar, kuptuar dhe për të mësuar nuk mungon. Ne shtyjmë përpara punonjësit tanë të zhvillojnë kuriozitetin, të mbledhin njohuri dhe të ndajnë idetë/mendimet e tyre lirshëm. Ne e duam atë që bëjmë dhe kujdesemi dhe që të punojmë në harmoni të plotë për të arritur realizimin e detyrave që marrim përsipër. Kujdesemi për klientët dhe partnerët tanë që të marrin nga shërbimet tona cilësinë më të lartë të mundshme.

 

Biznesi ynë është i ndërtuar mbi respektin ndaj të gjithëve!

Respekt për planetin, për partnerët dhe klientët tanë. Ne nuk duam të bëjmë vetëm biznes, ne duam të krijomë miq në ç’do veprimtari tonën. Jemi inovative dhe gjithmon duke kërkuar për mënyra të reja të cilat zvogëlojnë ndikimin tonë negative. Duke qenë të besueshëm, transparent dhe të sinqertë mundohemi që fjala jonë të jetë besa jonë. Gjithashtu, ne përqendrohemi tek cilësia, duke siguruar të përcjellim veprimtari me nivel të lartë biznesi i cili mund të ndërtojë një të ardhme të qëndrueshme nëpërmjet eksperiencave të reja në industrinë e turizmit.