north

BUSINESS SOLUTIONS/

MICE & Menaxhim
Udhëtimesh

M.I.C.E.

Segmenti ynë, MICE, po bëhet edhe më i rëndësishëm në hapësirën Menaxhimit të Destinacionit.

 

Ne shohim më shumë kërkesë për këtë në disa aspekte. Kjo përfshin informacion të personalizuar, njohjen dhe plotësimin e kërkesave dietike dhe mënyra të reja angazhimi. Elite Coaching mund t’i sigurojë të gjitha këto, dhe më shumë, për udhëtarët MICE nëpërmjet teknologjisë së duhur.

Ekspertiza jonë në menaxhimin e turistëve MICE bazohet në aftësitë ndërpersonale, krijuese, organizative dhe teknike.

Nevojitet kreativitet inovativ për të hartuar koncepte origjinale të ngjarjeve, për të zgjedhur vendet e duhura dhe për të tregtuar në mënyrë efektive. Komponenti ynë i fortë praktik përfshin njohuritë teknike duke filluar nga shkathtësia audio-vizuale deri te aksesi në aplikacionet e shpejta të vizave. Ekipi ynë i sektorit MICE përbëhet nga profesionist me aftësi të larta në punë individuale, ndjeshmëri, punë në grup dhe zgjidhje problemesh.

Ne jemi në gjendje të marrim përsipër gjithçka që nevojitet për klientët tanë dhe t’i dorëzojmë detyrat tona përmes rezultatit më të mirë që mund të gjendet në fushën MICE.

Udhëtim Biznes

Të pasionuarit mbas udhëtimeve janë të aftë për shumë se sa thjesht t’u mësojnë njerëzve për përvojën e tyre. Trainerët e Udhëtimit kanë përjetim të thellë për fuqinë që udhëtimi ka në mendjen, trupin dhe mirëqenien e njeriut. Trajnerët flasin gjuhën e të gjithë udhëtarve të përditshëm.

Trainerët e udhëtimit janë si përbërës sekret për:

01
Corporate Wellness Programs
02
Transformative Travel Experiences
03
Travel Advisor Trainings
04
Business Travel Initiatives
05
Wellness Retreats
06
Attractive and Effective Travel Policies
07
Remote Workers
08
Purposeful and Results-Driven Travel
09
Family, Solo, Adventure, or Luxury Travel
10
Cruises
11
Empower the everyday traveler on how to design their dream travel lifestyle

Investimin shikojeni përtej aspektit të thjeshtë si shpenzim, fokusohuni tek vlerat që investimi ju kthen mbrapsh tek biznesin juaj. Udhëtimi ofron një vlerë të madhe për mirëqenien tuaj mendore, fizike dhe shëndetin në përgjithësi. Zgjedhjen e bëni ju vetë.


Manaxherët e udhëtimit duhet të qëndrojnë gjithmonë një hap përpara në lojë. Udhëtimi i biznesit po ndryshon vazhdimisht. Me rregulloret e reja, politikat shëndetësore dhe ligjet tatimore, mund të jetë shumë e lehtë të humbasësh gjurmët dhe t’i kushtojë departamentit tuaj shumë kohë dhe para. Mbështetni programin tuaj të udhëtimit të biznesit me ekspertë.

Agjentët ndërkombëtare të udhëtimeve

Që të dyja bashkë, udhëtimi dhe turizmi përbëjnë një nga industritë më të mëdha në botë. Ndërkohë që disa udhëtarë arrijnë të rezervojnë udhëtimet vetë, agjentët e udhëtimit ende luajnë një rol të madh kur bëhet fjalë për udhëtime luksoze, korporatsh dhe kolektivash. . Me zhvillimet e shumta brenda kësaj industrie, nuk ka pasur kurrë një kohë më të mirë trajnim si agjent udhëtimesh.


Tek ne do të gjeni agjentët më të mirë në terren për t’ju ndihmuar të rritni biznesin tuaj dhe të ofroni shërmbim të shkëlqyer për klientët tuaj.

Ne ofrojmë gjithashtu trajnime në zhvillim e aftlsive për agjentët ekzistues të udhëtimeve dhe/ose për punonjësit e korporatave që duan të nisin karierë në biznesin ndërkombëtar të udhëtimit.

Avantazhet e sistemit tonë në rritjen fitimprurëse dhe të qëndrueshme
fitimprurëse dhe të qëndrueshme
01
Everything you need to know about the travel industry, including airline and ground transportation, hotels and resorts, cruises, tours, specialty travel, and more.
02
All about the international and domestic travel destinations that you are most likely to recommend and sell to your clients.
03
How to market yourself as a Travel Company
04
Customer service skills needed as a Travel-Pro

Menaxhim Eventesh

Ekspertët tanë të eventeve ju ofron mundësinë të keni pranë ekspertin tuaj personal. Shërbimi ynë i Menaxhim Eventesh ju lejon të hartoni, planifikoni evente të jashtëzakonshme dhe të ofroni momente të paharrueshme për miqtë tuaj.

Shërbimet tona ofrohen përgjithësisht mbi bazën e projekt-për-projekt. Mund të jenë vetëm një ose disa elementë të një ngjarjeje, eventi dhe organizimi për të cilët ju do të merrni ndihmën e nevojshme nga një menaxher eventesh.

Ajo që na dallon nga shumica e organizatorëve të tjerë është aftësia jonë për të krijuar ndikime me anë të përdorimit të taktikave të komunikimit dhe origjinalitetit.

 

Shembuj të asaj që ne ofrojmë:

01
Ndihmojmë për të hartuar dhe drejtuar një konferencë rajonale
02
Ndihmojmë njerëzit të ndërtojnë aftësitë e menaxhimit të eventeve
03
Ndihmojmë për të krijuar një plan të plotë sigurie të eventit
04
Ndihmojmë për të krijuar një mënyrë për të drejtuar një event të suksesshme
05
Ndihmojmë për të krijuar dhe hartuar lloijet e vlerësimeve të eventit
06
Ndihmojmë menaxherin e eventit të një festivali me furnizimet ushqimore dhe pijet
07
Ndihmojmë në ndërtimin e eventeve për korporata dhe biznese
08
Organizojmë akomodimin, transportin, komunikimin, etj.

Stay Connected

We would like to make new friends!