north

Zgjidhje Krijuese/

Zhvillim
Front-End

Zhvillimi i faqes së përparme të uebit është praktika e prodhimit të HTML, CSS dhe JavaScript për një faqe interneti ose aplikacion në ueb, në mënyrë që një përdorues të mund t'i shohë dhe të ndërveprojë me to drejtpërdrejt. Sfida që lidhet me zhvillimin e faqes së përparme është se mjetet dhe teknikat e përdorura për të krijuar pjesën e përparme të një faqe interneti ndryshojnë vazhdimisht dhe kështu zhvilluesi duhet të jetë vazhdimisht i vetëdijshëm.

Elite Coaching ofron një kombinim të zhvillimit, teknologjisë, tendencave, dizajnit, grafikës, përdorshmërisë dhe krijimtarisë që është përgjegjëse për gjithçka, çfarë është e dukshme për përdoruesit. Ne kemi më shumë se një dekadë përvojë në treg dhe gjatë këtyre

viteve kemi realizuar qindra projekte. Ne ndihmojmë bizneset, institucionet dhe kompanitë përmes ofrimit të softuerit që plotëson nevojat e biznesit të palëve të interesuara dhe është i dashur nga përdoruesit fundorë. Në Elite Coaching ne mbulojmë tema si:

01
Standardet e uebit dhe praktikat më të mira (të tilla si aksesueshmëria dhe përputhshmëria e ndërshfletuesve)

02
Ju mund të punoni nëpër seksione sipas renditjes, por secili është gjithashtu i pavarur. Për shembull, nëse e dini tashmë HTML, mund të kaloni përpara në seksionin CSS.
03
Vegla që përdoret për të lehtësuar zhvillimin modern të internetit nga ana e klientit04
HTML, the language that gives web content structure and meaning

05
CSS, gjuha që përdoret për të stiluar faqet e internetit


06
JavaScript, gjuha e skriptimit që përdoret për të krijuar funksione dinamike në ueb
Aplikacionet e personalizuara në ueb
Ne zhvillojmë softuer dhe aplikacione të dedikuara me një front-end efikas dhe funksional. Ne mbështetemi në teknologjinë dhe kornizat e provuara.
Dizajn UI/UX
Ne besojmë se suksesi i produktit dixhital është një kombinim i kënaqësisë së përdoruesit dhe arritjes së qëllimeve të biznesit. Shtresa vizuale e softuerit është thelbësore për këtë.
Zhvillimi i JavaScript
Ne krijojmë front-end bazuar në kornizat JS si Vue.js, React.js, Angular. Specialistët tanë të JavaScript shkruajnë gjithashtu zgjidhje të dedikuara nga e para.
Zhvillimi ndër-platformë
Bazuar në kornizat ndër-platformë dhe standardet PWA, ne krijojmë aplikacione që ofrojnë përvoja origjinale në sisteme të shumta në të njëjtën kohë.

Qëndro në Lidhje

Ne na pëlqen të bëjmë miq të rinj!