north

BURIMET NJERËZORE/

Leje Ndërkombëtare Punësimi

Leje Ndërkombëtare Pune
Si funksionon?

Lejet e punës dhe VISA ju lejojnë të udhëtoni, punoni ose studioni në një shtet për një kohë të caktuar. Të gjitha vendet, përfshirë SHBA-në, kërkojnë vizë pune; punëdhënësit nuk do t’ju punësojnë pa një të tillë.

 

Tek Elite Coaching, ne do t’ju ndihmojmë të merrni një Leje Ndërkombëtare Pune ose vizë pune duke ju përfshirë shumë pak në proces. Ne ofrojmë gjithashtu shërbime të tilla si ankesa emigracioni dhe raste të papranueshmërisë. Ne mund të përcaktojmë se çfarë lloj vize, kur është e nevojshme, kërkohet në bazë të arsyes së udhëtimit në shtetin ku doni të punoni dhe në lidhje me shtetësinë tuaj.

 

Për vende të caktuara, vizat me leje pune afatshkurtër ofrohen me aplikim. Në raste të tjera, si për shembull për punësim afatgjatë, punëdhënësit e huaj do të duhet të aplikojnë për vizë në emrin tuaj.

Qëndro në Lidhje

Ne na pëlqen të krijojmë miqësi të reja!