north

BURIMET NJERËZORE/

Rekrutimi i Stafit

Mirë se vini në udhëtim!

Të jesh trajner është një zgjedhje dhe stil jete që i jep përparësi potencialit njerëzor si për ju ashtu edhe për klientët tuaj.

 

Segmenti “Rekrutimi i Stafit” i Elite Coaching, ju jep mjetet, planin hap pas hapi dhe njohuritë e nevojshme për të çuar aftësitë tuaja profesionale në një nivel të ri vlerash dhe saktësie drejt një transformimi të thellë profesional, ndërgjegjësues dhe komunikues. Ne mund të ndihmojmë në rekrutimin e stafit tuaj për të fituar aftësi të reja, për të zhvilluar aftësi të  drejt profesionalizmit në fushën ku ndërveprojnë. Përqendrimi në PSK (Përgjegjësia Sociale e Korporatës) si element i rëndësishëm në rrugën e të mësuarit është prioriteti ynë i radhës brenda segmentit tonë trajnues.


Biznesi ynë është i ndërtuar mbi respekt
in!

Përveç kësaj, ne mirëpresim të gjitha nivelet e trajnerëve dhe lehtësuesve të gatshëm për të katalizuar një transformim më të madh dhe për të ngritur vlerën dhe ndikimin e tyre si udhërrëfyes.

Qëndro në Lidhje

Ne na pëlqen të krijojmë miqësi të reja!