north

Zgjidhje Krijuese/

Zhvillim në
Back-End

Zhvillueshmëri në back-end i referohet logjikës së serverit që fuqizon faqet e internetit dhe aplikacionet nga prapaskena. Përfshin të gjithë kodin e nevojshëm për të ndërtuar bazën e të dhënave, serverin dhe aplikacionin. Nga migrimi i bazës së të dhënave tek integrimet e API-ve dhe konfigurimi i teknologjive prej serverit që drejton përmbajtjen e uebit. Një zhvillues i faqes së pasme të uebit (aspektit të padukshëm të faqes-bazë) mund të jetë talenti që ju nevojitet për të nisur projektin tuaj të ardhshëm. Besoni tek Elite Coaching sepse jo vetëm kemi zhvilluesit më të mirë por edhe zbulojmë & trajnojmë talentet e ardhshme.

Teknologjia & Veglat e Bazës së Back-end

Server

Nga katër komponentët e grupit tuaj të fundit, pavarësisht nëse është në vend ose në renë kompjuterike, serveri vepron si burimi jetësor i rrjetit.

Databazë

Bazat e të dhënave, në kontekstin e një faqe interneti, janë truri që i bën faqet e internetit dinamike. Ne kujdesemi për organizimin dhe mirëmbajtjen e tyre çdo ditë.

Ndërmjetësues

Middleware në thelb përshkruan çdo softuer në server që lidh pjesën e përparme të një aplikacioni me pjesën e pasme të tij.

APIs

API-të (ndërfaqet e programimit të aplikacioneve) lidhin softuerët, aplikacionet, bazat e të dhënave dhe shërbimet sëbashku pa probleme.

Punësimi i një Zhvilluesi back-end

Ju keni nevojë për një zhvillues dhe inxhinier ekspert, por mund të mos dini se çfarë dhe si.

Qëndro në Lidhje

Ne na pëlqen të bëjmë miq të rinj!