north

ELITE COACHING

Përkushtuar
drejt Rritjes

Rritni Biznesin Tuaj me Ekspertë

Ofrojmë mundësi të shumta për rritjen e biznesit!

Marketing
& Marrëdhënie me Publikun

Elite Coaching ofron zgjidhje moderne dhe efektive për të kryer promovimet dhe shitjet në mënyrë të thjeshtë.

Më Shumë
Zhvillim
& Zbatim i Markës

Çdo biznes ka një identitet dhe karakter veprues të cilat pasqyrohen drejt brenda Markës së biznesit.

Më Shumë
Shitje
& e-Shitje

Shitjet dhe marketingu online janë përdorimi i internetit dhe mediave të tjera elektronike për të shitur dhe promovuar produkte dhe shërbime.

Më Shumë
Transformim
& Vegla Dixhitale

Në ditët e sotme, teknologjia vjen si avantazh për bizneset në mbarë botën. Kjo është e vërtetë, veçanërisht për bizneset e reja që synojnë të shmangin shpenzimet e tepërta.

Më Shumë
Menaxhim Destinacioni & Qëndrueshmëria

Ne synojmë fillimisht të analizojmë zhvillimin e një destinacioni dhe qëndrueshmërinë e tij në aspektin e mbarështirmit të biznesit dhe atij ekonomik.

Më Shumë
Zhvillim
Biznesi

Zhvillimi i biznesit mund të përmblidhet si ide, përpjekje dhe veprimtari që ndihmojnë në përmirësimin e një biznesi.

Më Shumë
Manaxhim
i Mikpritjes

Menaxhimi i hotelerisë është një fushë e gjerë që përfshin mbikëqyrjen e përditshme të aktiviteteve administrative, operacionale dhe tregtare të bizneseve në industrinë e mikpritjes.

Më Shumë
Manaxhim MICE
& Turizëm

Ne shohim më shumë kërkesë për këtë në disa aspekte. Kjo përfshin informacion të personalizuar, njohjen dhe plotësimin e kërkesave dietike dhe mënyra të reja angazhimi.

Më Shumë
Siguria
Kibernetike

Ndërsa bota vazhdon të evoluojë, dixhitalizimi ka dalë në ballë jo vetëm si një mjet për të sjellë komoditet dhe siguri të mëtejshme por edhe për të revolucionarizuar të tashmen.

Më Shumë

Qëndro në Lidhje

Ne na pëlqen të krijojmë miqësi të reja!

KLIENTËT TANË

Ne punojmë duke zhvilluar ide të veçanta dhe inovative me klientët e partnerët tanë!